YAM 230B

YAM 230B

Malen i praktičan. Prijateljski i zabavan.

Za izlazak na plovidbu bez stresa i problema, ne postoji bolji izbor od YAM 230B. Ovaj prikladan i čvrst čamac na napuhavanje idealan je za kampiranje i ribolov, kao pomoćno plovilo ili samo za uživanje u vodenim čarolijama.

Možete ga spremiti ili raspremiti u roku nekoliko minuta koristeći standardnu zračnu pumpu dok se podnica jednostavno namota – i Vaš YAM se lagano sprema u prtljažnik automobila ili garažu.

Koristite snažna aluminijska vesla s čvrstim prihvatima na tubusima ili jednostavno stavite maleni Yamaha vanbrodski motor. Što god odlučite, ovaj gumeni čamac će Vas oduševiti.

Detalji

  • Idealan kao bazni gumeni čamac
  • Zračna pumpa za brzo napuhavanje
  • Snažna podnica
  • Stabilna i udobna vožnja
  • Jednostavan za kontrolu i manevriranje
  • Aluminijska vesla
  • Čvrsti prihvati na tubusima čine veslanje jednostavnim
  • Idealni za mali Yamaha vanbrodski motor
  • Brzo i jednostavno spremanje i skladištenje

Karakteristike

Savršeni partner

Za maksimalnu čvrstoću i dobar izgled, svi YAM čamci na napuhavanje konstruirani su upotrebom HEYTEX® PVC materijala najnovije generacije, sa lijepljenim svim šavovima i spojevima za optimum vodo-nepropusnosti i sigurnosti. Rezultat je čista vanjska površina, iznimno otporna na vanjske utjecaje kao što su slana voda i sunce.

Izrađeni da traju

Yamaha vanbrodski motori poznati su po svojoj pouzdanosti i zadivljujućim performansama a YAM čamci na napuhavanje dizajnirani su kako bi zajedno činili savršeni par – od jedinstvenog podvodnog profila do optimiziranog kuta i visine osovine. Od zaista velikog izbora Yamaha vanbrodskih motora, savršenu kombinaciju vanbrodskog motora i plovila nije teško za pronaći.

Brz i jednostavan za slaganje

YAM 230B je opremljen aluminijskim veslama koja su lagana i dovoljno čvrsta, zajedno s jednostavnim prihvatima na tubama. Manevriranje ovim plovilom iz potrebe ili iz čistog zadovoljstva je jednostavno i opuštajuće. Sve u svemu, ovo je gotovo savršen paket.

Izrađeni za brigu o Vama

Svaki YAM čamac dolazi opremljen svime potrebnim za trenutnu plovidbu. Snažna torba za nošenje je izuzetno praktična, podnica i sve ostalo iznimno je laka za sastavljanje. Snažna nožna pumpa također dolazi uz samo plovilo – Vaš YAM čamac biti će spreman za plovidbu u vrlo kratkom vremenu.

Brz i jednostavan za slaganje

YAM 230B je opremljen aluminijskim veslama koja su lagana i dovoljno čvrsta, zajedno s jednostavnim prihvatima na tubama. Manevriranje ovim plovilom iz potrebe ili iz čistog zadovoljstva je jednostavno i opuštajuće. Sve u svemu, ovo je gotovo savršen paket.

Lagan i jednostavan za upravljanje

Osim sigurnosnih karakteristika kao što su čvrste drške za nošenje ili "D" - prsteni, komfor je također važan prioritet. Uzmite za primjer naše zračne ventile – savršeno pouzdani i nepropusni, jednostavni su za upotrebu te su potpuno u ravnini sa tubom.

Tehničke specifikacije

Ukupna dužina 2,25 m
Širina 1,31 m
Maksimalan broj osoba 2 (odrasli + dijete)
Maksimalna snaga agregata 2,9 kW / 4 ks (Yamaha preporuka)
Broj zračnih komora 3
Vrsta/materijal podnice Drvena podnica
Dimenzije složen 102 cm x 58 cm x 29 cm
Težina trupa 21,1 kg
Maksimalno opterećenje 270 kg
Maksimalan promjer tube 35 cm
Dužina osovine Kratka

Prikladno za

Pomoćno plovilo Da
Kampiranje i ribolov -
Familijarno plovilo -
Vodene sportove -
Ronjenje -

Cijena

230B 4.950,00 Kn

Cijene su informativne, preporučene maloprodajne, sa svim uključenim davanjima, podložne promjeni i vrijede do objave novih, 05.03.2018.